Ταραμάς λευκός
Αγιορείτικη μελιτζανοσαλάτα
Φάβα Φενεού με κάπαρη και κρεμμύδι τουρσί
Αθηναϊκή με αχνιστό ψάρι ημέρας
και αυγοτάραχο Μεσολογγίου
Αντζούγιες Ισπανίας
Γαύρος μαρινάτος
Καυτερές πιπεριές
Κασέρι Ελασσόνας με κρούστα από φυστίκι Αιγίνης
και μαρμελάδα ντομάτα
Μπάτζος τηγανιτός με κρέμα λεμόνι
Κολοκυθάκια τηγανιτά
Πατάτες τηγανιτές
Σουτζουκάκια σφυρίδας
Λαχανοντολμάδες με γαρίδα,
πλιγούρι και αβγολέμονο
Κριθαράκι με γαρίδες,
δαμάσκηνα και σαλάμι Λευκάδος
Τραγανός μπακαλιάρος
με κρέμα πατάτας και μαύρο σκόρδο
Σουβλάκι θαλασσινών
Γαρίδες* τεμπούρα
Καραβιδοουρές* τηγανιτές
με μαρμελάδα μηλόξυδο
Καπνιστό χέλι με παντζάρι και βατόμουρο
Ψητή πατάτα με βούτυρο αστακού
και χαβιάρι ρέγγας
Ψητές αγκινάρες με αβοκάντο
και αβγοτάραχο Μεσολογγίου
Μπουγιουρντί με καπνιστή φέτα
‘Bougiourdi’ baked smoked feta with tomato and pepper
Μπάτζος τηγανιτός με κρέμα λεμόνι
Fried ‘batzos’ with lemon cream
Κασέρι Ελασσόνας με κρούστα από φυστίκι Αιγίνης και μαρμελάδα ντομάτα
‘Kaseri’ cheese from Elassona with pistachio crust and tomato marmalade
Γυλωμένη μανούρα Σίφνου
Matured ‘manoura’ from Sifnos
Burrata βουβαλίσια με γαύρο μαρινάτο,
ντοματίνια και βασιλικό
Ανάμεικτη με γαρίδα, μάνγκο και φαγόπυρο
Ελληνική με ντοματίνια, παξιμάδι
από χαρούπι και κάπαρη
Παντζάρι με μπλε τυρί ‘Κυανό’,
πράσινο μήλο, καπνιστά αμύγδαλα
και sorbet φρούτα του δάσους
Βραστά λαχανικά και χόρτα εποχής
με λαδολέμονο και λουίζα
Ψητή λαχανίδα με λάδι από καπνιστό τσίλι
Αστακός
Καραβίδες
Γαρίδες
Βασιλικό καβούρι*
Σερβίρονται με λιγκουίνι ή κριθαράκι
Σερβίρονται με σάλτσα καραβίδας,
τσίλι και σκόρδο ή σάλτσα βουτύρου
με λεμόνι, τσίλι και σκόρδο
Σουβλάκι τόνου με λεμονόχορτο,
χαρίσα και πράσινο σιτάρι
Φιλέτο λαβράκι με ψητή λαχανίδα
και σάλτσα πορτσίνι
Φιλέτο από ψάρι ημέρας φρικασέ
με πουρέ σελινόριζα και αβγολέμονο
Φιλέτο από ψάρι ημέρας
με ψητό κολοκυθάκι και φινόκιο
Λιγκουίνι με γαρίδες*
τσίλι, σκόρδο και σάλτσα καραβίδας
Rib-eye μοσχαρίσιο
με πατάτες baby και σπαράγγια
Στρείδια
Κυδώνια
Ταρτάρ καραβίδα
Σεβίτσε γαρίδα
Καρπάτσιο μπαρμπούνι
Ταρτάρ από ψάρι ημέρας
Σερβίρονται με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και μοσχολέμονο
Σεβίτσε λαβράκι με μωβ πατάτα,
τσίλι, κρεμμύδι και κόλιανδρο
Καρπάτσιο τσιπούρας με κρέμα λεμόνι,
σουμάκ και λεμονόχορτο
Μοσχαρίσιο ταρτάρ με χαβιάρι
και τηγανιτές καραβιδοουρές
Αστακός
Καραβίδα
Γαρίδα
Βασιλικό καβούρι
Καλαμάρι
Σχάρας, τηγανιτό
Squid
Grilled, fried
Θράψαλο
Τηγανιτό
Shortfin squid
Fried
Συναγρίδα
Τσαούσι
Φαγγρί
Στήρα
Ροφός
Σφυρίδα
Μπαρμπούνια
Σκορπίνα
Γλώσσα
Μπακλαβάς με καραμελωμένα φύλλα,
κρέμα με φυστίκι Αιγίνης, σιρόπι με αρμπαρόριζα
και παγωτό ντουντουρμά
Αρμενοβίλ με σάλτσα σοκολάτα
Λευκή σοκολάτα με lime και τόνκα,
passion fruit και σορμπέ μανγκο
5 υφές σοκολάτας
Παγωτό και sorbet (3 μπάλες)