Η Θεσσαλονίκη είναι γεμάτη «θησαυρούς». Ένας από αυτούς βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια στο Καραμπουρνάκι, στην Ανατολική πλευρά της πόλης κι ακούει στο όνομα Ακτή Ντοβίλ. Είναι το σημείο εκείνο, όπου το κύμα του Θερμαϊκού κόλπου «χάιδευε» για δεκαετίες ολόκληρες τα κορμιά που βουτούσαν στα νερά του. 

Από τη δεκαετία του 1950 και μέχρι τις αρχές του 1970 το Ντοβίλ λειτουργούσε ως εξοχικό κέντρο και θερινός κινηματογράφος. Για τους Θεσσαλονικείς, ακόμα αυτό το όνομα κρύβει μια νοσταλγία. To μόνο που είχε μείνει, ωστόσο, να θυμίζει τις ένδοξες και ξέγνοιαστες αυτές βραδιές ήταν μια ταμπέλα, απαρατήρητη για πολλούς…
…Μέχρι σήμερα! 

Πλέον, η Ακτή Ντοβίλ παίρνει ξανά ζωή και κοσμείται από ένα σύγχρονο «διαμάντι». Το εστιατόριο Ντοβίλ έχει ανοίξει τις πόρτες του για να προσφέρει στους επισκέπτες του μία μοναδική εμπειρία γεύσεων.

RESTAURANT

CHEF Panagiotis Delithanasis

GALLERY

CONTACT

Το Μενού μας